Opis bloga

 

Nagija mAUKE.

Ovaj blog je zabavnog karaktera sa ciljem da pokaže koliko je nauke magična, tj. magiju nauke. 

Ovde pišem čisto radi razonode, sebe a i onima koji bi primene nauku u svakodnevnom ćivotu. Takođe, psihijatri skupo koštaju.. xexe a psihologe ne shvatam mnogo ozbiljno. lol.
Trudiću se da pišem precizno i tačno. To znači da će biti konačan broj postova po kategoriji, koji će biti unapređivani (kao i izgled sajta lol). Nisam mnogo rečit, tako da će postovi biti kratki, nadam se jasni, precizni i sažeti. 

Ovo sve za mene znači da za manje od 5 minuta dobiješ najvredniju, tebi ličnu, informaciju; ali i koju je teško izvodljio da nadješ sam/a.  

Postovi će često uvoditi nove, a davati manje rešenja na komplikovane životne probleme.
Neki put znati šta nije tačno je značajnije od znati što je tačno.

Imaj razumevanja za ono što je pogrešno na blogu. Saznaj više O meni i videćeš da za neke stvari nisam stručan, ali strastven.

Sve u svemu, imaj na umu da: ,,ako ne razmišljaš mnogo, sve ima smisla!"

Moj edukejšn

  • M.Sc. Neuroscientist - Experimental and Clinical Neurosciences na Uni-Regensburg (Nemačka). Master rad (dominacija): "Changes in functional cocherence in pharmacologically treated patients with major depressive disorder.

  • B.Sc., M.Sc. Biolog - na PMF-UNI.šu. Master rad (ništa specijalno): ,,Uticaj nekih konzervanasa na histološku građu jetre i bubrega kod pacova soja Wistar".


Коментари